Tretmani aparatom za lice i tijelo 9 u 1 s kromoterapijom

Aparat za kavitaciju (40kHz); sadrži lipolaser, jedno od najdjelotvornijih metoda mršavljenja, bez boli i gubitka vode; vakuum s bipolarnom radiofrekvencijom; 3-polarnu, 5-polarnu i 7-polarnu radiofrekvenciju od 5 MHz + laser te ultrazvučne sonde za lice, bore i tijelo od 1 MHz.

Koje sve tretmane možemo raditi uređajem 9 u 1?

KAVITACIJA (40 KHz )

Što je kavitacija?

Kavitacija je fenomen baziran na jakom djelovanju ultrazvuka. Ultrazvučni valovi stvaraju mjehuriće unutar stanične tekućine, koji s vremenom rastu do veličine koja počinje pritiskati membranu masnih stanica. Uz navedeno dolazi do efekta zagrijavanja i pritiska ultrazvučnih valova. Membrane masnih stanica nemaju kapacitet izdržati navedene vibracije te uslijed kavitacije dolazi do njihovog pucanja. Potom masne stanice odlaze u međustanični prostor, a kasnije i u krvotok.

Što se događa nakon ulaska masnih stanica u krvotok?

Nakon pucanja membrane masnih stanica, masnoća se oslobađa u obliku triglicerida u međustanični prostor, gdje se uz prisustvo enzima razgrađuje u glicerol i slobodne masne kiseline. Glicerol i slobodne masne kiseline se apsorbiraju u cirkulatorni sistem te se koriste za bazalni metabolizam ili za fizičke aktivnosti.

Što sve uključuje program mršavljenja kavitacijom?

Program mršavljenja kavitacijom uključuje primjenu tehnologije kavitacije, limfnu drenažu, inicijalnu dijagnostiku potkožnog masnog tkiva te nutricionističko praćenje programa prehrane.

Koja su najčešće tretirana područja?

Najčešće se tretiraju područja trbuha, stražnjice, bedara i bokova. To su regije tijela na kojima se u najvećoj mjeri nakuplja masno tkivo. Osim navedenih regija, često tretiramo i ruke te područja oko koljena.

Na što je potrebno obratiti pažnju prije provođenja tretmana kavitacije?

Tretmanu kavitacije ne prethode posebne pripreme. Potrebno je obratiti pozornost na krvnu sliku – jetrene enzime, kolesterol i trigliceride. Ukoliko je nešto od navedenog povišeno, molimo da naglasite našim stručnjacima prilikom prvog dolaska na tretman. Sam tretman započinjemo inicijalnom dijagnostikom koja uključuje mjerenje antropometrijskih parametara i anamnezu debljanja. Nakon završenog programa kavitacije, radimo finalno mjerenje kako bismo matemetički utvrdili napredak.

Koliko traje tretman kavitacije?

Trajanje kavitacije najčešće traje 40 minuta, a ovisi o površini koju tretiramo te debljini masnog tkiva na pojedinim područjima. Ukoliko osoba ima zdravstvenih problema poput povišenja kolesterola ili jetrenih enzima, tretman će trajati kraće kako bi postupnije otpuštali masne stanice.Tretmani se provode svakih 7 do 14 dana dok se ne dosegne željena težina. Kasnije savjetujemo osobama sa sniženim metabolizmom da nastave sa tretmanima kavitacije jednom mjesečno.

Što ću osjećati tijekom tretmana?

Tretman kavitacije ne zahtijeva anesteziju. Većina pacijenata se osjeća ugodno tijekom samoga tretmana. Možda ćete osjetiti toplinu za vrijeme tretiranja određenog područja. Ako osjetite preveliku vrućinu, odmah zatražite nanošenje dodatnog ultrazvučnog gela.

Kakve rezultate mogu očekivati?

Tretmani kavitacije daju brze rezultate koje možete očekivati već za tjedan dana. Trenutne rezultate koje možete primjetiti vezani su za gubitak vode dok se dugoročni gubitak na opsezima i kilogramima odnosi na potkožno masno tkivo. Rezultati će varirati s obzirom na različitost u masnom tkivu koje se tretira, godinama pacijenta, metabolizmu te hormonalnom statusu. Nadalje, rezultati će ovisiti o ostalim komponentama koje su uključene u postkavitacijski program.

LIPO LASERA

LIPO LASERA jedna je od najdjelotvornijih metoda mršavljenja, bez boli i gubitka vode. Radi se o hladnom diodnom laseru koji u 6-9 tretmana pokazuje izvanredne rezultate.

Što je lipo laser tretman?

Ovaj tretman se smatra jednim od najinovativnijih metoda u liječenju tvrdokornih masnih područja na tijelu. Radi se o modernijoj tehnologiji u svijetu liposukcije, što je ipak na neki način standard u svijetu kad je u pitanju oblikovanje tijela.

Kako i na što djeluje?

Spomenuti tretman uklanja neželjene naslage masnog tkiva s određenih dijelova tijela, poput ruku odnosno nadlaktica, gornjeg i donjeg dijela leđa, trbuha, nogu odnosno natkoljenica i kukova, stražnjice, vanjske i unutrašnje strane bedara, itd… Zahvat je namjenjen za uklanjanje neželjenih nakupina masnog tkiva, tj oblikovanje.

LIPO LASER je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju , te time smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez ikakvog operativnog zahvata i ne zahtjeva oporavak nakon tretmana, te nema nikakvog crvenila. Većina klijenata već nakon prvog tretmana primjećuje dobre rezultate (smanjenje obujma), no za željeni rezultat i krajnji cilj treba se držati programa, plana i dogovora. Ova metoda uklanja približno 2,4 cm masnih nakupina po jednom tretmanu. Broj tretmana je individualan ali obično iznosi 6-8 tretmana.

VAKUM SA BI-POLARNOM RF

Tretmani vakuumom kako na tijelu tako i na licu su vrlo jednostavni, potpuno neinvazivni tretmani a iznimno efikasni po pitanju limfne drenaže i poticanja mikrocirkulacije. Dakako, masaža kože vakuumom ubrzava regeneraciju tkiva. Ukoliko ste skloni podočnjacima natečenosti lica ili mimičkim borama, ovakav tretman je svakako među prvima koji bi trebali primijeniti. Ovisno o načinu primjene vakuuma, kožu lica možemo drenirati i na taj način smanjiti otečenost i potaknuti čišćenje od otpadnih tvari što će utjecati na poboljšanu opskrbu kože kisikom i vodom. Također, tretman vakuumom možemo usmjeriti ka postizanju tonusa kože. Uz to, naš vakum sadrži i radiofrekvenciju kojom odmah djeluje i na oblikovanje tijela, terapiju lokaliziranih masnih stanica (celulita), redukciju strija, te obnavljanje i zatezanje kože.

3,5,7, POLARNA RADIOFREKVENCIJA

Tripolarna, pet polarna i sedam polarna frekvencija znači da se između 3, 5 ili 7 polova stvara radiofrekventni val koji na mjestu svog djelovanja ima učinak tvorbe kolagena i elastina što pomlađuje i zateže kožu, smanjuje bore na licu, te samim time oblikuje lice ili tijelo. Koža poprima sjaj, postaje glatka i mekana uz pojačanu elastičnost i napetost. RF se koristi za oblikovanje tijela, terapiju lokaliziranih masnih stanica (celulita), redukciju strija, te obnavljanje i zatezanje kože. Odlična je dopuna kavitaciji ili drugim anticelulitnim tretmanima.

UZV ZA TRETMANE LICA I TIJELA

Omekšava stanice na površini kože, povećava apsorpciju nanesenih aktivnih tvari na kožu, ampule, kreme, gelovi lako penetriraju do najdubljih dijelova kože. Povećava se protok krvi i limfe, te dovod kisika stanicama.