Thermage je nekirurški, neinvazivan tretman za koji je klinički dokazano da zateže, učvršćuje, tonizira, konturira i pomlađuje kožu lica kako bi joj prirodno vratio mladalački izgled. Postupak Thermage koristi sustav ThermaCool, FDA odobren za neinvazivno tretiranje bora i nabora, koji koristi jedinstveni oblik monopolarne radiofrekvencijske tehnologije (CRF) za učvršćivanje postojećeg kolagena i poticanje nove proizvodnje prirodnog kolagena. Neposredni rezultati Thermagea mogu biti vidljivi odmah, ali kako vaša koža stvara novi kolagen, Thermage rezultati nastavljaju se poboljšavati narednih šest mjeseci. Postupak Thermage je brz i jednostavan. Za razliku od nekih tretmana, thermage postupak se može koristiti kod svih osoba bez vremena oporavka.

Kako Thermage djeluje?

Thermage djeluje zagrijavanjem dubokih kolagenskih vlakana u koži i tkivu ispod nje. Ovo duboko ujednačeno djelovanje zagrijavanjem potiče kožu na stvaranje novog kolagena i preoblikovanje postojećeg kolagena. Thermage može uzrokovati zatezanje i dubokih struktura kože i tkiva. S vremenom se proizvodi novi i preuređeni kolagen koji dodatno zateže kožu i obnavlja konture lica.

Može li se Thermage koristiti na očima?

Koža kapaka je prilično tanka i ima tendenciju dobro reagirati na radiofrekventnu energiju Thermagea postajući zategnutijom i glatkijom.

Koliko traje postupak Thermage?

Postupak Thermage potpuno je neinvazivan i siguran tretman . Ovisno o veličini područja koje se tretira, postupak može potrajati najmanje 20 minuta ili do dva sata za tretmane tijela.

Koliko Thermage tretmana će mi trebati?

Za razliku od mnogih postupaka zatezanja koji zahtijevaju četiri ili više seansi, 1-2 Thermage tretmana na razmaku od 3 ili 4 tjedna daje rezultate kod većine pacijenata. Liječnik će odrediti tijek liječenja koji odgovara svakom pacijentu, na temelju potreba i ciljeva pacijenta.

Kada ću vidjeti rezultate iz Thermagea?

Neposredni rezultati mogu biti vidljivi nakon Thermagea tretmana ali obično će se poboljšavati s vremenom. Mjerljiva poboljšanja zatezanja i oblikovanja pojavljuju se postupno u razdoblju od dva do šest mjeseci nakon jednog tretmana Thermageom.

Gdje se na licu može primjenjivati Thermage tretman?

Kako se osjeća Thermage postupak?

Sa svakim dodirom uređaja Thermage, pacijent doživljava kratki osjećaj zagrijavanja dubokom toplinom dok se energija CRF -a isporučuje koži i tkivu ispod nje. Ovaj duboki osjećaj zagrijavanja pokazatelj je da kolagen postiže učinkovite temperature za učvršćivanje. Kako bi zaštitili kožu i učinili tretman ugodnijim, površina kože se hladi prije, tijekom i nakon svake primjene CRF energije. Povratne informacije pacijenata o stupnju toplinskog osjeta tijekom Thermage postupka pomoći će liječniku da uravnoteži udobnost postupka s maksimalnim rezultatima. Dubina prodiranja RF valova u kožu je 3 mm.

Koliko će trajati učinci Thermagea?

Postupak Thermage može u nekim slučajevima odmah zategnuti kožu i postojeći kolagen ali on i nastavlja stimulirati novu prirodnu proizvodnju kolagena do šest mjeseci nakon tretmana. Rezultati Thermagea mogu trajati godinama, ovisno o stanju vaše kože i procesu starenja.

Je li postupak Thermage siguran?

Postupak Thermage ima izvrsnu sigurnost. S više od 2.000.000 pacijenata u svijetu koje je tretirano s thermage tretmanom do sada je prijavljena incidencija nuspojava manja od 0,4%. Najčešće se javilo kratkotrajno crvenilo tretiranog područja.

Kako mogu znati jesam li dobar kandidat za Thermage?

Najbolji način da saznate je da dođete na konzultacije, ali ako za to nemate vremena, sljedeća najbolja stvar bila bi da nam pošaljete nekoliko fotografija koje bismo mogli pregledati te poslati vam natrag našu preporuku.