ULTIMATIVNI SVJETSKI HIT 360° CRYO – uređaj za KRIOLIPOLIZU LICA I TIJELA!!!

Kriolipoliza je jedna od najsuvremenijih estetskih tehnologija za žene i muškarce za neinvazivno uklanjanje tvrdokornih, lokaliziranih masnih naslaga, koje ne možemo uspješno eliminirati vježbanjem, uravnoteženom prehranom ili dijetom.

Kriolipoza je proces kojim se masne stanice mogu zamrznuti, razgraditi i izlučiti iz tijela kroz limfni sustav na odabranom području koje tretiramo. U tom procesu, uz naprednu tehnologiju hlađenja i vakuma dolazi do sigurnog smrzavanja masnih stanica i ubrzavanja njihovog prirodnog izlučivanja, radi čega može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, kao što je npr. liposukcija.

Tehnologija zamrzavanja, poznatija kao kriolipoliza, daje dugoročne rezultate na kritičnim područjima/masnim jastucima. Naime, masne stanice ne vole hladnoću i na određenoj temperaturi će se jednostavno smrznuti. Tijekom procesa hlađenja započinje proces progresivnog raspada masnih stanica (apoptoza), što dovodi do postepenog smanjenja sloja masti. Raspadnute masne stanice postaju prirodno patogene za organizam i izlučuju se postepeno kroz limfni sustav.

Posebna vakumska ručka (1 ili 2 aplikatora), koja zahvaća područje masnog tkiva, omogućuje kontrolirano i potpuno sigurno hlađenje, uz princip infuzije kontrolirane hladnoće na cijelo područje obrade. Unutar ručke nalazi se mjerač temperature, koji omogućuje konstantno praćenje temperature kože.

Postupak kriolipolize je praktički bezbolan. Tijekom prvih nekoliko minuta tretmana i sporog hlađenja tkiva te rada vakuma, koji zahvaća masno tkivo, može se osjećati lagano neugodan osjećaj koji ubrzo nestaje, a nakon terapije se možete odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima, jer terapija ne zahtijeva dulje vrijeme regeneracije. Lokalno možete primijetiti prolazno crvenilo, povećanu osjetljivost na dodir i manje ispupčenje uzrokovano vakumskom aktivnošću na mjestu polaganja sondi. Svi simptomi su kratkotrajni i obično nestaju unutar 2 do 3 dana.

Početni efekt se vidi vrlo brzo, a za potpuni učinak kriolipolize je potrebno i do 3 mjeseca, kako bi se nepovratno razgradile i eliminirale iz tijela sve odumrle masne stanice. Ponekad je dovoljan i samo jedan tretman, a najčešće se ponavlja 2-3x na istoj zoni (što ovisi o količini nakupljene masti), s razmakom od 2-3 tjedna.