Global Eyecon je jedinstveni tretman protiv starenja kože oko očiju s kojim rješavamo sve Vaše probleme s podočnjacima (tamnih, otečenih kesica ispod očiju), spuštenih kapaka te bora oko očiju!

Nježne anatomske značajke periokularnog područja u kombinaciji s unutarnjim i vanjskim čimbenicima kao što su zadržavanje tekućine, genetika, kontinuirano gestikuliranje i mlitavost kože, čine konturu oka područjem koje pokazuje dugoročne učinke tih čimbenika. Mesoestetic Pharma Group uložila je puno u istraživanja i razvoj sveobuhvatnog tretmana za borbu protiv ovog problema. Global Eyecon prikladan je i učinkovit program koji kombinira piling s trans-epidermalnom otopinom. I piling i epidermalna otopina ekskluzivne su za područje oko očiju a postižu rezultate vidljive odmah nakon tretmana a i kumulativne rezultate nakon prve aplikacije. Ovo je Vaše vrhunsko rješenje stvoreno samo za područje oko očiju, s izvrsnom podnošljivošću kože i očiju za postizanje maksimalne terapijske učinkovitosti. Potreban broj tretmana ovisi o Vašoj problematici a kreće se od 4 do 6 puta. Tretman se može ponavljati svako 14 dana.

Što se događa tijekom liječenja i kako to djeluje?

  1. Periokularni piling

Prvi korak procesu Global Eyecona je otopina za piling za oko očiju koja se sastoji od salicilne, mliječne, fitinske, azelaične i limunske kiseline. Ova je otopina toliko sigurna za osjetljivo područje oko očiju da se može nanijeti sve do linije trepavica i pomaže kod pigmentacije oko očiju i sitnih bora. Piling se nanosi i uklanja u roku od 3 minute, a zatim se stavlja otopina za neutralizaciju. Možda ćete osjetiti peckanje, ali sveukupno manji broj pacijenata osjeća nelagodu.

Global Eyecon Periokularna otopina nanosi se microneedlingom. Microneedling stvara male oštečenja na koži kojima se otopina isporučuje u dermis.Ova sterilna otopina stvorena je za pomoć u depigmentaciji, pojačanu proizvodnju kolagena i elastina te za pomoć u mikrocirkulaciji koja cilja tamne krugove, podočnjake i spuštene i naborane kapke.

Nakon završetka primijeniti će se maska od kristalnih vlakana na područje oko očiju kako bi se ubrzao oporavak kože. Maska sadrži hijaluronsku kiselinu koja pomaže hidrataciji kože te aloe veru i krastavac za umirujući učinak. Ovaj je korak osvježavajući, smirujući.