Exilis Elite je uređaj koji nudi revolucionarni neinvazivni oblik tretmana za smanjenje bora, preoblikovanje tijela i smanjenje ciljanih masnih naslaga, s dugotrajnim rezultatima.

Tretman koristi sigurnu toplinsku energiju na kontrolirani način s jedinstvenim načinom hlađenja čime pruža ugodan, ali i učinkovit tretman. Exilis se može koristiti na gotovo bilo kojem dijelu tijela i lica čime se može odgoditi ili eliminirati potreba za invazivnom kirurgijom, posebice kod pacijenata s blagom do umjerenom količinom masnih naslaga te kod onih pacijenata koji ne žele liposukciju.

Tretman Exilisom je klinički ispitan i znanstveno dokazan kao učinkovit tretman kod tretiranja bora, opuštenosti kože te otapanje masnoće i celulita nakon nekoliko bezbolnih tretmana.

Kako djeluje Exilis?

Exilis koristi kombinaciju visoke energije, monopolarne radiofrekvencije i ultrazvuka kako bi se ostvarilo duboko zagrijavanje u koži, što rezultira stvaranjem novog kolagena, zatezanjem kože te gubitkom masnoće. Takav rezultat se postiže preciznim grijanjem i hlađenjem kože uz istovremeno nadziranje postignute temperature kože, u kombinaciji s blagotvornim učincima mehaničkih valova.

Stalno praćenje i kontrola RF protoka omogućuje postizanje optimalne temperature u najkraćem mogućem vremenu, omogućujući ugodan tretman za klijenta s izvanrednim rezultatom. Koristeći sigurnu termalnu energiju, pacijenti osjećaju ugodnu toplinu kod svakog tretmana.