EmFace jedinstveni je tretman koji istodobno učvršćuje mišiće lica i pomlađuje kožu upotrebom elektrostimulacije i radiofrekvencije. Neizbježnim procesom starenja, sve više gubimo ne samo masne naslage koje licu daju jedrinu, nego i mišićni tonus, pa lice počinje “padati”. Mišićna elektrostimulacija podiže lice, kao da vježbate takozvanu jogu za lice, ali za razliku od vježbi koje treba svakodnevno izvoditi kroz dulji period da bi se postigli rezultati, EmFace djeluje na mnogo brži i efikasniji način. Tome uvelike pridonosi i radiofrekvencija što zagrijavanjem potiče stvaranje kolagena i elastina u koži koja postaje čvršća i zategnutija. Klinička istraživanja pokazala su da EmFace povećava tonus mišića lica za 30 % dajući mu punoću, a da smanjuje bore za čak 37 % te za 23% dovodi do jačeg tonusa kože posljedično ćemu dolazi do FaceLifta. EmFace je odlična alternativa za sve koji ne žele botoks i filere, premda bi za još sveobuhvatnije i profinjenije rezultate optimalno bilo EmFace kombinirati s botoksom ili filerima, s tim da se ne primjenjuju istodobno. S EmFaceom se može započeti nakon što protekne najmanje mjesec dana od apliciranja botoksa ili filera.

EmFace Lift trerman

EmFace se provodi tako da se sonde, odnosno aplikatori pomoću posebnih naljepnica postave na čelo , obraze oko očiju ili vrat. Tretman traje 20 minuta, a preporučuje se dvotjedna kura od četiri tretmana u razmacima od dva do tri dana. Odmah nakon prvog tretmana lice poprima svježiji izgled, a optimalni rezultati vidljivi su u prosjeku 90 dana od posljednjeg tretmana, a dodatno se poboljšavaju tijekom sljedećih nekoliko tjedana. Za održavanje rezultata preporučuje se ponavljanje tretmana svakih 6 do 12 mjeseci.

Postupci prije EmFace Lifta

EmFace je bezbolan, a osim prethodnog čišćenja lica, ne zahtijeva nikakvu posebnu pripremu ni oporavak. Na tretmane mogu ići osobe s raznim tipovima i stanjima kože, uključujući hiperpigmentacije i rozaceju.