Biofilleri

Postignite učinke facelifta bez operacije ili nuspojava zahvaljujući Bio-filleru s Plazma Gelom – jednim od najuzbudljivijih dostignuća u estetskom pomlađivanju!

Bio fileri ili  injekcije autolognih fibroblasta ili plazma gela

Plazma gel, koji je bioskelet filera, priprema se iz plazme pacijenta, što osigurava gusto okruženje za trodimenzionalnu konfiguraciju dermalnih fibroblasta. Iako plazma gel pruža trenutni učinak volumena, fibroblasti sintetiziraju proteine ekstracelularnog matriksa kako bi potaknuli pomlađivanje kože. Učinak filera javlja se odmah nakon prve injekcije i traje 12 mjeseci nakon treće injekcije, bez ikakvih komplikacija. Bio-filleri s Plazma gelom je revolucionarni regenerativni postupak koji se može koristiti za vraćanje mladolikosti vašem licu, vratu ili rukama. Koristi gel dobiven iz vlastite krvi, pomažući eliminirati rizik od nuspojava. Idealan je za vegane ili ljude koji pate od alergija. Gel dodaje volumen područjima koja su ga izgubila  dok izglađuje pojavu finih linija i bora. Nakon tretmana ostajete osvježeni i revitalizirani.  Bio-filleri s plazma gel pogodno je i za muškarce i za žene, različite dobi.

Rezultati su dugotrajni i prirodni. Preporuča se 3 tretmana u razmaku od 1 mjesec za efekt koji može potrajati i do godinu dana.